İç mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri Taş Tasarım Fuarı’nı ziyaret ettiler.

Antalya Bilim Üniversitesi ve Antalya İç Mimarlar Odası işbirliğiyle, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri geçtiğimiz Cuma günü 20 Ekim 2017, ‘Stone Design Show’ fuarını ziyaret ettiler. Ziyaret boyunca öğrenciler, uzmanlar ve önemli şirketler aracılığıyla taş endüstrisindeki son gelişmeleri öğrendiler ve bu gelişmelerin tasarımdaki etkilerini tartıştılar.

Ek olarak, öğrenciler, akademisyenler Prof. Nuran YENER, Yrd. Doç.Dr. Saadet AYTIS ve Doç. Dr. Ceylan BABA tarafından gerçekleştirilen tasarım alanında taşın eski, mevcut ve gelecek rolü hakkındaki söyleşilere katıldılar. Ayrıca, Mimar Marcos CRUZ tarafından yapılan ‘Mimarinin Yaşanabilir Belleği’ konulu sunumunu keyifle takip ettiler. Etkinlik sonrası öğrenciler taş tasarımına karşı ilgi ve yüksek motivasyon ile ayrıldılar.