Duyurular / Haberler

Bu Başarıya Sen de Ortak Olmak İstemez misin?

AKBARALY KAMBARALY UULU
2012 Kırgızistan Kimya Olimpiyatları 2.si

İnşaat Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Uluslararası Antalya Üniversitesi’nde hem eğitim dili hem de kampüs dili İngilizce olduğundan derslerde ve ders dışı etkinliklerde iletişim kolaylıkla sağlanmaktadır. Benim için bir üniversitenin akademik kadrosunun kalitesi eğitime yansımaktadır. Uluslararası Antalya Üniversitesi’nin de akademik kadrosunun kalitesi burayı seçmemde önemlli bir rol oynadı. Bunun dışında Antalya’nın iklimi ve Türkiye-Kırgızistan kültürlerinin benzerliği de burayı seçmemdeki etkenlerden biri oldu.

HAKAN ÖZEN
2012 Y-MF-1 Türkiye 134.sü
TUBİTAK Ulusal Matematik Olimpiyatı-Gümüş Madalya
Balkan Matematik Olimpiyatı-Gümüş Madalya

Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Uluslararası Antalya Üniversitesi’nin akademik kadrosu benim bu üniversiteyi seçmemde en önemli etken oldu. Çünkü meslek tercihi yaparken akademisyen olma hedefi ile yola çıktım. Amacım yurtdışında yüksek lisans yapmaktı ve bunun için iyi bir üniversite ve akademisyen referanslarına ihtiyacım vardı. Bunun için en doğru yerin Uluslararası Antalya Üniversitesi olduğuna karar verdim. Çünkü yeni bir üniversite olması nedeniyle akademisyenlerle bire bir iletişime geçme imkanı bulabilecektim. Üniversitenin yandal ve çift anadal programlarından yararlanabilecektim. Tüm bunların yanısıra sunulan çeşitli burs imkanları ve ilk yıl Amerika’ya dil eğitimi için gönderilme fırsatı Uluslararası Antalya Üniversitesi’nin tercih etmeme neden oldu.

MAKBULE ÇETİN
2012 Y-TM-2 Türkiye 62.si

Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim. Uluslararası Antalya Üniversitesi’ni tercih etmemdeki en önemli etken kaliteli bir dil eğitimi veriyor olmasıdır. Seçkin akademik kadrosu ve imza attığı başarılar burada kaliteli bir eğitim alacağımın göstergesiydi. Akademisyenlerle sıkı iletişim ve onlara kolay ulaşılabilirlik tabiki her öğrenci için olduğu gibi benim için de çok önemliydi. Bir kampüste dünyanın farklı ülkelerinden öğrencilerle birarada olmak onların kültürlerini yakından tanıma imkanı sağlamaktadır. Uluslararası Antalya Üniversitesi de bu renklilik ve çeşitliliği ile tercihimde etkili olmuştur.

Bu Başarıya Sen de Ortak Olmak İstemez misin?

Bize nasıl ulaşabilirsiniz?

+ 90 242 245 00 00
Hafta içi 8.30 - 17.30

Üniversite Cad. No:2
Döşemealtı / ANTALYA

© Uluslararası Antalya Üniversitesi 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.