Project Code: 2021-1-FI01-KA220-HED-000032252

Action Type: KA220-HED - Cooperation partnerships in higher education

 

Proje yürütücüsü Dr. Öğr.Üyesi Gözdegül Başer, proje araştırmacıları,  Dr. Öğr.Üyesi Eda Evla Mutlu  ve Dr. Öğr.Üyesi Hatice Reyhan Öziyci hocalarımızın üniversitemizi temsil ettikleri, Avrupa Birliği, Erasmus KA220-HED – Cooperation partnerships in higher education proje kategorisi kapsamında, Finlandiya, Danimarka, Türkiye, Portekiz ve İrlanda ekiplerinin katılımı ile başvurulan “Innovative Co-Creation with SME’s from Food Industry” konulu, 24 ay süreli; 274.290 Euro bütçeli “Etik Gıda Girişimciliği” isimli projenin ilk uluslararası toplantısı 19-21 Eylül tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi.