Prof. Dr. Eşref DEMİR'in polistiren mikroplastikler ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar Journal of Toxicology and Environmental Health, Part A: Current Issues dergisinde yayına kabul edilmiştir

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eşref DEMİR'in, polistiren mikroplastikler ile ilgili yapmış olduğu "Adverse biological effects of ingested polystyrene microplastics using Drosophila melanogaster as a model in vivo organism" başlıklı çalışmaları "Journal of Toxicology and Environmental Health, Part A: Current Issues" (2019 Impact Factor: 2.772) dergisinde yayına kabul edilmiştir.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak Prof. Dr. Eşref DEMİR’i tebrik ediyor ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.

Prof. Dr. Eşref DEMİR's studies related with polystyrene microplastics were accepted for publication in Journal of Toxicology and Environmental Health, Part A: Current Issues

"Adverse biological effects of ingested polystyrene microplastics using Drosophila melanogaster as a model in vivo organism" entitled studies of Professor Eşref DEMİR who is working in our University in Vocational School of Health Services, Department of Medical Services and Techniques, Medical Laboratory Techniques Programme were accepted for publication in "Journal of Toxicology and Environmental Health, Part A: Current Issues" (2019 Impact Factor: 2.772).

We, as Antalya Bilim University, congratulate Professor Dr. Eşref DEMİR and wish him continued success in him future endeavors.