Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İsmail Yüksek’in 24 Kasım Öğretmenler Günü çalışma arkadaşları tarafından kutlandı.

Rektör Yüksek, “Değerli çalışma arkadaşlarımın bu anlamlı günde tüm öğretmenleri temsilen beni ziyaret etmelerinden dolayı çok mutluluk duydum” ve şöyle devam etti ;

Bilim Üniversitesi olarak Başöğretmenimiz Ulu Önder Atatürk’ün “Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir” sözüne istinaden eğitim-öğretim ve araştırma çalışmalarımızda gösterdiğimiz gayreti araştırmacı, çağın gerekliliklerini takip eden, yenilikçi gençlik yetiştirmenin gayretinde olduklarını belirtti.

Bu vesileyle, başta aziz milletimizin Başöğretmeni Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,görevleri başında şehit olmuş Aybüke ve Necmettin öğretmenler olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimizin saygı, rahmet ve şükranla anarken geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.