ABU TELP

ABU TELP (Antalya Bilim Üniversitesi, Turizm Deneyimleyerek Öğrenme Programı)

Antalya Bilim Üniversitesi uluslararası üniversite iş birlikleri kapsamında Kazakistan’dan 7 üniversite ile öğrenci değişim programını başlatıyor. Kazakistan üniversite öğrencileri ABU Turizm yaz okulunda okurken, turizmin incisi Antalya ve Ege’de Rixos tesislerinde iş deneyimi ve yurt dışı yaşam deneyimi kazanacaklar. 25 Mayıs 2021 tarihinde Kazakistan basınına yönelik tanıtım toplantısına katılan ABU rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, Turizm Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. Bike Kocaoğlu ve ABU TELP koordinatörü Demet Ceylan basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

ABU TELP (Antalya Bilim University, Tourism Experiential Learning Program)

Antalya Bilim University is launching a student exchange program with 7 universities from Kazakhstan within the scope of international university collaborations. Kazakhstan university students will study at ABU Tourism summer school andl gain work experience and living abroad experience at Rixos hotels located at the pearl of tourism Antalya and Aegean.  ABU Rector Prof. Dr. İsmail Yüksek, Vice Rector Prof. Dr. Hamza Kandur, Vice Dean of Tourism Faculty Prof. Dr. Bike Kocaoğlu and ABU TELP coordinator Demet Ceylan answered the questions of press members during online press conference held on 25 May 2021 for Kazakhtsan Press institutions.