Kütüphane Açılış Töreni

Antalya Bilim Üniversitesi Fettah Tamince Kütüphanesi Törenle Hizmete Açıldı.

Günden güne büyüyen, zengin koleksiyonu ile akademisyenleri, araştırmacıları ve öğrencileri bir araya getirmeyi hedefleyen Antalya Bilim Üniversitesi Fettah Tamince Kütüphanesi; yoğun ilgi ve katılım ile ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Açılış programının ilk kısmı Üniversitemizin konferans salonunda gerçekleştirildi. ANKOS (Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu) Yönetimi ve üyelerinin katıldıkları etkinlik; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamza Kandur’un “Dünden Bugüne Bilginin Yolculuğu” konulu kütüphane ve bilginin tarihine yönelik konuşması ile başladı. Protokol konuşmalarının yer aldığı program müzik dinletisi ile devam etti.

Programın ikinci kısmı Fettah Tamince Kütüphanesi’nde gerçekleşti. Açılış töreni ve konuşmaları içeren program kokteyl ile sona erdi.

Kütüphanemizin açılış töreni kapsamında hazırlanan, kütüphane iç mekanında yer alan kronoloji duvarı, Üniversitemizin tarihçesi adına, zamanda yolculuk yapmak adına bir fırsat yaratıyor.

21.yüzyılın bilgi toplumu odağında hazırlanan modern kütüphanemiz tüm araştırmacıları bekliyor.