Antalya Bilim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden Büyük Başarı

Antalya Bilim Üniversitesi Mühendislik Fakültemizde görev yapan Doktor Öğretim Üyesi Mustafa İlker Beyaz, Doktor Öğretim Üyesi Deniz Gençağa ve Doktor Öğretim Üyesi Yusuf Öztürk’ün akademik danışmanlığını yaptığı Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. sınıf bitirme projeleri, TÜBİTAK tarafından 2209-B Programı kapsamında desteklenmek üzere kabul edilmiştir. Projelerin isimleri ve görev alan öğrencilerin bilgisi aşağıda yer almaktadır. Öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize tebriklerimizi iletir, projeleri boyunca yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

It is our pleasure to announce that Electrical and Electronics Engineering at Antalya Bilim University senior projects directed by Asst. Prof. Mustafa İlker Beyaz, Asst. Prof. Deniz Gençağa, and Asst. Prof. Yusuf Öztürk have received funding provided by TUBITAK under 2209-B Programme. The project titles and list of students are given below. We congratulate them for this achievement and wish them success in their project.

Proje 1: Taşınabilir elektronik aygıtların şarj edilmesine yönelik elektromanyetik/piezoelektrik tabanlı hibrit enerji hasadı kemeri
Danışman: Doktor Öğretim Üyesi Mustafa İlker Beyaz
Öğrenciler: Kamil Yunus Özkaya, Ramazan Özbek, Fatih Tat

Proje 2: Paralel ve seri bağlı pil hücreleri içeren bataryalarda batarya dengeleme ve yönetim sistemi