Antalya Bilim Üniversitesi’nde Kalite Yönetimi Eğitimi başladı

Antalya Bilim Üniversitesi’nde toplam kalite anlayışının oluşturulabilmesi ve tüm paydaşların memnuniyetinin sağlanabilmesi amacı ile ABÜ bünyesinde  ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi  ve ISO 10002:2014  Şikayet Yönetim Sistemi kurulması çalışmalarına başlandı. Bu çalışmalar kapsamında 10-11-12 Nisan 2018 tarihlerinde Yönetim Sistemleri Danışmanı &Eğitmeni Banu Yüksel tarafından akademik ve idari personelimize Stratejik Planlama ve Süreç Yönetimi Eğitimi verildi.
Eğitim kapsamında Üniversitenin paydaş analizi, swot analizi, vizyon ve misyon güncelleme çalışması ile 5 yıllık stratejilerinin belirlenmesi  sağlanmış ve kurum içi tüm süreçlerin modellenmesi  konusunda vaka çalışmaları yapıldı.