II. Antalya Fen Liseleri Genç Fikirler Öğrenci Kongresi

Üniversitemiz ile Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, TOBB Fen Lisesi ve Aksu Fen Lisesi arasında imzalanan Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü kapsamında, 17 Mayıs 2023 tarihinde  düzenlenecek olan “II. Antalya Fen Liseleri Genç Fikirler Öğrenci Kongresi” çalışmalarına başlanmıştır. Antalya Bilimpark koordinatörlüğünde üniversitemizin akademisyenlerinden, Arş. Gör. Ali Engin Dorum ve Arş. Gör. Serdar Okuyucu tarafından verilen eğitimlerde fikir sahibi olan öğrencilerin proje yazım ve sunum becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Projelerini tamamlayan öğrenciler, 17 Mayıs Çarşamba günü üniversitemizin Döşemealtı Kampüsünde danışman akademisyenlerimizin moderatörlüğünde sunumlarını yapacaklardır.