13.09.2021 tarihinde TİKA'nın Eğitici Eğitimi kapsamında Gambiya Turizm ve Otelcilik Enstitüsü temsilcileri Dr. Mamodou Mustapha Fannef ve sayın Daouda Niang ve Falez MTAL temsilcileri Antalya Bilim Üniversitesi Döşemealtı yerleşkesini ziyaret ettiler. Gambiya ve TİKA'dan gelen delegeleri Rektörümüz Prof Dr İsmail Yüksek ve ABU Uygulamalı Turizm Çalışmaları ve Araştırma Merkezi üyeleri karşıladılar. Gambiya ve TİKA temsilcilerine ABU, Turizm Fakültesi ve Araştırma Merkezi'nin devam eden projeleri hakkında bilgilendirici bir sunum yapıldı. Sunumun ardından potansiyel işbirliği alanları ve yurtdışında eğitim fırsatları ele alındı. Toplantı, Gastronomi Mutfağının bir gösterimini de içeren kapsamlı bir kampüs turu ile sona erdi.