2023-2024 Güz Yarıyılı İnşaat Teknolojileri Programı As Ado Beton Altınova Tesisi Teknik Gezisi

Okulumuz İnşaat Teknolojileri Programında 1. ve 2. sınıfta öğrenimine devam eden öğrencilerimiz, İnşaat Teknolojisi Bölüm Hocalarımızdan Öğr. Gör. Dr. Setenay UÇAR, Öğr. Gör. Bahadır Ersoy ULUSOY ve Öğr. Gör. Buşra ELİBOL’ un katılımıyla Antalya’nın Kepez İlçesi’ne bağlı Altınova Mahallesi’nde bulunan AS Ado Beton firmasının Altınova Tesisine teknik gezi gerçekleştirmiştir. 50 kişilik öğrenci grubumuzla, laboratuvar deneyleri ve beton içerikleri ile ilgili çok yönlü, verimli bir teknik gezi gerçekleştirdik.

Ziyaretimiz; öğrencilerimizin ilgi ve katılımı, tüm çalışanların ilgi, alaka, ve misafirperverliği ile keyifli ve verimli bir teknik gezi olarak gerçekleşmiştir.

Teknik gezinin gerçekleşmesi için katkı sağlayan, Sayın Gökhan YAMAN ve tesiste bize değerli vakitlerini ayırarak tüm şeffaflığı ile deneyler ve üretimle ilgili süreçleri detaylı anlatan kalite kontrol şefi kıymetli Raziye MAZLUM’a , katılım gösteren tüm öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.