ABÜ Mezunları Kampüste Bir Araya Geldi

Antalya Bilim Üniversitesi mezun öğrencileri ile yeniden bir araya gelmek için ABÜ Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü düzenlediği ‘ABÜ Mezunlar Yemeği’nde eski öğrenciler yeniden bir araya geldi. ABÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur, Genel Sekreter Prof. Dr. İsmail Ceritli ve 2016-2017 ile 2017-2018 mezunları katıldı.

Öğrencilerimizin kariyer gelişmelerini takip ediyoruz
Yemekten önce bir açılış konuşması gerçekleştiren ABÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek şu şekilde konuştu: Verdiğimiz iki dönem mezunlarımızı yeniden üniversitemiz çatısı altında görmekten dolayı çok mutluyuz. ABÜ Mezunlar Derneği’ni faaliyete geçirerek öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarındaki kariyer gelişmelerini takip etmek ve onların üniversitelerine olan aidiyet duygularını geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi. Prof. Dr. İsmail Yüksek’in ardından ABÜ Mezunlar Derneği başkanı ABÜ Hukuk Fakültesi mezunu Umutcan Tanış söz aldı. Derneğin faaliyetlerinden bahseden Tanış’ın konuşmasının ardından etkinlik sona erdi.