Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi İHA1 Sertifika Töreni

Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi ve fakültemiz işbirliği ile gerçekleştirilen İHA1 (İnsansız Hava Aracı) Ticari Pilot Eğitimine katılan ve başarıyla tamamlayan 21 öğrenciye 12.06.2019 tarihinde Bahçeşehir Koleji Konyaaltı kampüsünde yapılan törenle sertifikaları taktim edildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'in de katılımlarıyla gerçekleştirilen törene öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi. Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Yüksek, Kampüs Müdürü Serdar Aydın ve fakültemiz Genel Müdürü Pilot Üner Beköz'ün gelişen havacılık sektöründe gençlerimizin almaları gereken yerin önemi ve ulu önder Atatürk'ün istikbali neden göklerde işaret ettiği konularına vurgu yaptıkları konuşmalarından sonra sertifikalar teslim edilirken renkli görüntüler yaşandı.