Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇAKMAK, Öğr. Gör. Nil KOKULU VE Öğrencimiz Çağla DENİZ' in Başarısı

Değerli ABÜ Ailesi,

Yürütücülüğünü Antalya Bilim Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü Öğrencisi Çağla DENİZ’in, akademik danışmanlığını Meslek Yüksek Okulu, İnşaat Teknolojileri Bölümü, Öğretim Görevlisi Nil KOKULU’nun ve sanayi danışmanlığını Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, kısmi zamanlı Dr. Öğretim Görevlisi Arzu ÇAKMAK'ın yaptığı “Sürdürülebilir İnşaat Sektörüne Yönelik Atık Hammadde Envanteri Geliştirilmesi” başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Antalya Bilim Üniversitesi olarak öğrencimiz Çağla DENİZ'i, Öğretim Görevlisi Nil KOKULU'yu ve Dr. Öğretim Görevlisi Arzu ÇAKMAK'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.