Dr. Öğr. Üyesi Hamit KENAN ve Danışmanlığındaki Öğrencilerimizin Başarısı

Değerli ABÜ Ailesi,

Yürütücülüğünü Antalya Bilim Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Dr. Öğr. Üyesi Hamit KENAN’ın danışmanlığında fakültemiz öğrencilerinin yürüttüğü aşağıda detayları bulunan projeler TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

1-Proje Tipi : Tübitak 2209 B

Proje Adı: Eklemeli İmalat Yöntemiyle Optimize Edilmiş Havacılık Yapısalların Kafes Yapı Tasarımı Ve Analizi Projesi

Akademik Danışman : Dr. Öğr. Üyesi Hamit Kenan

Proje Ekibi: Osman Buğra Ceylan, Batuhan Sarı, Ahmet Sefa Patır

Sanayi Ortağı : TUSAŞ

2-Proje Tipi : Tübitak 2209 A

Proje Adı: Hidrojen Jeneratörlü İnsansız Tarım Aracı

Akademik Danışman : Dr. Öğr. Üyesi Hamit Kenan

Proje Ekibi: Ozan Aşık, Buse Yonca, Su Meryem Işıktan, Eren Acar, Batuhan Göç, Arda Danacı

Antalya Bilim Üniversitesi olarak öğrencilerimizi ve Dr. Öğr. Üyesi Hamit KENAN’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.