Mühendislik Fakültesi Akademik Kurul Buluşması

Mühendislik Fakültesinin bu sene ikincisini düzenlediği Mühendislik Fakültesi Yılsonu Akademik Kurul Buluşması,
26.12.2019 tarihinde Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Buluşmaya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Necati AĞIRALİOĞLU başkanlık yapmış olup 2019 yılı içerisinde fakültemizin faaliyetleri görüşülmüş ve Akademik Faaliyetler yapan
akademisyenlerimize Başarı belgeleri verilmiştir.

Aynı programda Mühendislik Fakültesinde görev yapmakta olan Öğretim Üyesi Başar CEYLAN ‘’Dönüşen Dünya’’ isimli konuşması ile katkı da bulunmuştur.

Program’da En başarılı Araştırmacı Akademisyen ödüllerine ; Doç. Dr. Ali DANANDEH MEHR, Doç. Dr. Ümit DEMİRBAŞ, Dr. Öğr. Üyesi M. İlker BEYAZ, Prof. Dr. Eşref DEMİR ve Prof. Dr. Engin ARSLAN layık görülmüştür.

Başarılı olan Akademisyenlerimize ödüllerini Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necati AĞIRALİOĞLU vermiştir.