Spor, Kültür ve Sanat Müdürlüğü öğrencilerimizin akademik faaliyetlerinin yanı sıra serbest zamanlarında spor, kültür ve sanat aracılığıyla öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, onlara farklı alanlarda sosyalleşme imkânı sunmak, ilgi alanları ve mesleki gelişimlerine göre topluluklar vasıtasıyla nitelik kazandırmayı hedefler. Önemli gün ve haftalarda çeşitli faaliyetler düzenleyerek birlik ve beraberliği arttır. Öğrencilerimiz topluluklarda ve katıldığı sportif müsabakalarda unutulmaz anılar biriktir. Çeşitli branşlarda okul takımlarımız ve topluluklarımızın sayıları değişkenlik gösterse de her yıl daha iyi olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Spor, Kültür ve Sanat Müdürü

Muttalip Gökhan DİNÇER